łosoś, serek, awokado, sałata, ogórek łosoś w słodkiej glazurze, sałata, ogórek, serek,
sos kabayaki, sezam, relish łosoś, pasta z kawioru i surimi,
ogórek, sos kabayaki tuńczyk, oshinko, szparagi, ogórek, szczypiorek,
pasta z tajskiej bazylii i chilli okoń morski, groszek cukrowy, awokado, rukola,
szczypiorek tataki z serioli, rukola, ogórek, por, ananas,
dżem chorizo kalmar w tempurze, ogórek, oshinko, siano z pora, kobe krewetka w tempurze, ogórek, oshinko, siano z pora,
kobe krewetka gotowana, , tamago, szparag, ogórek,
awokado, ziołowy majonez ośmiornica, grzyby, szczypiorek, puder z oliwek, dżem
chorizo, ziołowy majonez kalmar, szparag, szpinak, groszek cukrowy, ziołowy
majonez pasta z kawioru i surimi, ogórek, sezam pasta z kawioru i surimi, ogórek, owinięte rybami krewetka w tempurze, truskawka, owinięte węgorzem,
sos kabayaki, sezam pieczony łosoś, groszek cukrowy, serek,
karmelizowane winogrona, owinięte węgorzem łosoś gravlax, ogórek, awokado, karmelizowane
winogrona, owinięte łososiem, ikura tuńczyk, ogórek, szparag, ananas, pasta z tajskiej
bazylii i chilli, rukola, szczypiorek, ziołowy majonez łosoś, domowy majonez japoński, awokado, owinięte węgorzem grilowanym w glazurze kabayaki, sos mango, sanshyo okoń morski, ananas, ogórek, mix sałat, siekane zioła,
sos cytrusowy krewetka w tempurze, serek, ogórek, tykwa, rukola,
owinięte truskawką krewetka panko, oshinko, tykwa, tatar z łososia krewetka karaage, ogórek, oshinko,
owinięte opalanym łososiem, relish łosoś gravlax, mix sałat, ogórek, groszek cukrowy, melon,
puder z oliwek, relish, kizami wasabi, ikura, sos cytrusowy tuńczyk, ogórek, grzyby, mix sałat, pasta z tajskiej
bazylii i chilli, smażone kapary, majonez ziołowy ceviche z serioli, piklowana cebula, awokado, oshinko,
ogórek, szparag, mix sałat, ziołowy majonez,
karmelizowane winogrona krewetki smażone na maśle z czosnkiem, ogórek, szparag,
awokado, mix sałat, owinięte łososiem gravlax,
sos z zielonego pieprzu, puder z oliwek tatar z przegrzebków, por, sos kobe tatr z łososia, sos kobe, zielona cebulka pasta z surimi, krewetek i kawioru,
sos słodkie chilli, sezam tatar z tuńczyka, sos kobe, dymka węgorz, krewetka, awokado, serek, ogórek, tykwa,
truskawka kompresowany melon, ogórek, tykwa, inari,
goma wakame wędzone tofu, oshinko, ogórek, awokado, tykwa, pieczona
papryka, szparag, sos słodkie chilli, sezam grzyby w tempurze, ogórek, szczypiorek, pasta chilli,
ostry sos ananas, mango, awokado, ogórek, melon, relish łosoś, tuńczyk, krewetka łosoś, tuńczyk, okoń morski, węgorz, krewetka łosoś, tuńczyk, okoń morski, seriola, węgorz, krewetka pieczony kalmar, szpinak baby, piklowany ogórek,
groszek cukrowy, sos z zielonego pieprzu smażone krewetki, kompresowany melon, mix sałat,
dżem chorizo węgorz w tempurze, kanpyo, karmelizowane winogrona,
mix sałat, sos balsamiczny grillowane małże św. Jakuba, marchewka, por,
mix sałat, pasta chilli Nigiri Filadelfia 6 szt.
Kalmar w tempurze 6 szt.
Nigiri 5 szt.
Filadelfia 6 szt.
Krewetka w tempurze 6 szt.
Pieczony łosoś 6 szt.
Nigiri 7 szt. Filadelfia 6 szt.
Krewetka w tempurze 6 szt.
Pieczony łosoś 6 szt.
Futomaki w papierze ryżowym 6 szt.
Nigiri 9 szt. Filadelfia 6 szt.
Futomaki w papierze ryżowym 6 szt.
Krewetka w tempurze 6 szt.
Dragon 5 szt.
California gold 5 szt.
Nigiri 11 szt. Filadelfia 6 szt.
Futomaki w papierze ryżowym 6 szt.
Krewetka w tempurze 6 szt.
Małże św. Jakuba w tempurze 6 szt.
Dragon 5 szt.
California Gold 5 szt.
Nigiri 13 szt.TATARY
Łosoś Futomaki
32
Miska
45
Tuńczyk Futomaki
35
Miska
49
Surimi - krewetki Futomaki
34
Miska
44
HOSOMAKI 6szt. (Maki, gdzie bohaterem jest jeden składnik)
Hosomaki warzywne
15
Hosomaki z rybą
25
FUTOMAKI (6 szt.) tradycyjne maki z ryżem, owinięte algami morskimi
Filadelfia
29
Pieczony łosoś
29
Andrzejek
30
Tuńczyk
35
Okoń morski (surowy / sous vide)
35
Seriola
38
Kalmar tempura
29
Krewetka tempura
30
Krewetki gotowane
29
Ośmiornica
58
Kalmar gochujang
29
URAMAKI (5 szt.) sushi z ryżem na zewnątrz, będące połączeniem japońskiej tradycji i fantazji naszych kucharzy
California
29
Rainbow
40
Dragon
47
Kegon
42
Gold
43
Baron
43
Kegon
35
Tropic
39
Geisha
40
Tatar ebi
43
Shogun
39
SASHIMI ROLL (6 szt.) maki bez ryżu, dla prawdziwych koneserów surowej ryby
Łosoś
49
Tuńczyk
49
Seriola
50
Krewetka
54
SUSHI W CHRUPIĄCEJ PANIERCE 6szt.
Małże św. Jakuba w tempurze
52
Tatar z łososia w panko
35
Surimi - krewetki karaage
37
Tatar z tuńczyka w panko
38
Unagi Panko
54
SUSHI WEGETARIAŃSKIE 5szt.
Inari roll
30
Smokey tofu
27
Kinoko tempura
27
Vege Tropic
29
NIGIRI (2 szt.)
tamago, warzywne
15
kalmar, łosoś, krewetka
23
okoń morski, tuńczyk, węgorz, seriola
28
małże św. Jakuba, ośmiornica
30
SASHIMI MIX do wyboru
Sashimi 5 szt.
65
Sashimi 15 szt.
115
Sashimi 25 szt.
150
HARUMAKI
Ika gochujang
39
Ebi
40
Unagi
49
Hotate
52
ZESTAWY
Zestaw I 8 szt.
80
Zestaw II 17 szt.
90
Zestaw III 25 szt.
150
Zestaw IV 33 szt.
200
Zestaw V 39 szt.
265
Zestaw VI 47 szt.
335