Home

Karta menu

  • Łosoś Futomaki

    32

  • Miska

    45

  • Tuńczyk Futomaki

    35

  • Miska

    49

  • Surimi - krewetki Futomaki

    34

  • Miska

    44

  • Hosomaki warzywne

    15

  • Hosomaki z rybą

    25

  • Filadelfia

    29

    łosoś, serek, awokado, sałata, ogórek

  • Pieczony łosoś

    29

    łosoś w słodkiej glazurze, sałata, ogórek, serek, sos kabayaki, sezam, relish

  • Andrzejek

    30

    łosoś, pasta z kawioru i surimi, ogórek, sos kabayaki

  • Tuńczyk

    35

    tuńczyk, oshinko, szparagi, ogórek, szczypiorek, pasta z tajskiej bazylii i chilli

  • Okoń morski (surowy / sous vide)

    35

    okoń morski, groszek cukrowy, awokado, rukola, szczypiorek

  • Seriola

    38

    tataki z serioli, rukola, ogórek, por, ananas, dżem chorizo

  • Kalmar tempura

    29

    kalmar w tempurze, ogórek, oshinko, siano z pora, kobe

  • Krewetka tempura

    30

    krewetka w tempurze, ogórek, oshinko, siano z pora, kobe

  • Krewetki gotowane

    29

    krewetka gotowana, , tamago, szparag, ogórek, awokado, ziołowy majonez

  • Ośmiornica

    58

    ośmiornica, grzyby, szczypiorek, puder z oliwek, dżem chorizo, ziołowy majonez

  • Kalmar gochujang

    29

    kalmar, szparag, szpinak, groszek cukrowy, ziołowy majonez

  • California

    29

    pasta z kawioru i surimi, ogórek, sezam

  • Rainbow

    40

    pasta z kawioru i surimi, ogórek, owinięte rybami

  • Dragon

    47

    krewetka w tempurze, truskawka, owinięte węgorzem, sos kabayaki, sezam

  • Kegon

    42

    pieczony łosoś, groszek cukrowy, serek, karmelizowane winogrona, owinięte węgorzem

  • Gold

    43

    łosoś gravlax, ogórek, awokado, karmelizowane winogrona, owinięte łososiem, ikura

  • Baron

    43

    tuńczyk, ogórek, szparag, ananas, pasta z tajskiej bazylii i chilli, rukola, szczypiorek, ziołowy majonez

  • Kegon

    35

    łosoś, domowy majonez japoński, awokado, owinięte węgorzem grilowanym w glazurze kabayaki, sos mango, sanshyo

  • Tropic

    39

    okoń morski, ananas, ogórek, mix sałat, siekane zioła, sos cytrusowy

  • Geisha

    40

    krewetka w tempurze, serek, ogórek, tykwa, rukola, owinięte truskawką

  • Tatar ebi

    43

    krewetka panko, oshinko, tykwa, tatar z łososia

  • Shogun

    39

    krewetka karaage, ogórek, oshinko, owinięte opalanym łososiem, relish

  • Łosoś

    49

    łosoś gravlax, mix sałat, ogórek, groszek cukrowy, melon, puder z oliwek, relish, kizami wasabi, ikura, sos cytrusowy

  • Tuńczyk

    49

    tuńczyk, ogórek, grzyby, mix sałat, pasta z tajskiej bazylii i chilli, smażone kapary, majonez ziołowy

  • Seriola

    50

    ceviche z serioli, piklowana cebula, awokado, oshinko, ogórek, szparag, mix sałat, ziołowy majonez, karmelizowane winogrona

  • Krewetka

    54

    krewetki smażone na maśle z czosnkiem, ogórek, szparag, awokado, mix sałat, owinięte łososiem gravlax, sos z zielonego pieprzu, puder z oliwek

  • Małże św. Jakuba w tempurze

    52

    tatar z przegrzebków, por, sos kobe

  • Tatar z łososia w panko

    35

    tatr z łososia, sos kobe, zielona cebulka

  • Surimi - krewetki karaage

    37

    pasta z surimi, krewetek i kawioru, sos słodkie chilli, sezam

  • Tatar z tuńczyka w panko

    38

    tatar z tuńczyka, sos kobe, dymka

  • Unagi Panko

    54

    węgorz, krewetka, awokado, serek, ogórek, tykwa, truskawka

  • Inari roll

    30

    kompresowany melon, ogórek, tykwa, inari, goma wakame

  • Smokey tofu

    27

    wędzone tofu, oshinko, ogórek, awokado, tykwa, pieczona papryka, szparag, sos słodkie chilli, sezam

  • Kinoko tempura

    27

    grzyby w tempurze, ogórek, szczypiorek, pasta chilli, ostry sos

  • Vege Tropic

    29

    ananas, mango, awokado, ogórek, melon, relish

  • tamago, warzywne

    15

  • kalmar, łosoś, krewetka

    23

  • okoń morski, tuńczyk, węgorz, seriola

    28

  • małże św. Jakuba, ośmiornica

    30

  • Sashimi 5 szt.

    65

    łosoś, tuńczyk, krewetka

  • Sashimi 15 szt.

    115

    łosoś, tuńczyk, okoń morski, węgorz, krewetka

  • Sashimi 25 szt.

    150

    łosoś, tuńczyk, okoń morski, seriola, węgorz, krewetka

  • Ika gochujang

    39

    pieczony kalmar, szpinak baby, piklowany ogórek, groszek cukrowy, sos z zielonego pieprzu

  • Ebi

    40

    smażone krewetki, kompresowany melon, mix sałat, dżem chorizo

  • Unagi

    49

    węgorz w tempurze, kanpyo, karmelizowane winogrona, mix sałat, sos balsamiczny

  • Hotate

    52

    grillowane małże św. Jakuba, marchewka, por, mix sałat, pasta chilli

  • Zestaw I 8 szt.

    80

    Nigiri

  • Zestaw II 17 szt.

    90

    Filadelfia 6 szt. Kalmar w tempurze 6 szt. Nigiri 5 szt.

  • Zestaw III 25 szt.

    150

    Filadelfia 6 szt. Krewetka w tempurze 6 szt. Pieczony łosoś 6 szt. Nigiri 7 szt.

  • Zestaw IV 33 szt.

    200

    Filadelfia 6 szt. Krewetka w tempurze 6 szt. Pieczony łosoś 6 szt. Futomaki w papierze ryżowym 6 szt. Nigiri 9 szt.

  • Zestaw V 39 szt.

    265

    Filadelfia 6 szt. Futomaki w papierze ryżowym 6 szt. Krewetka w tempurze 6 szt. Dragon 5 szt. California gold 5 szt. Nigiri 11 szt.

  • Zestaw VI 47 szt.

    335

    Filadelfia 6 szt. Futomaki w papierze ryżowym 6 szt. Krewetka w tempurze 6 szt. Małże św. Jakuba w tempurze 6 szt. Dragon 5 szt. California Gold 5 szt. Nigiri 13 szt.